Ingrediente
- 400 ml frisca
- 200 g iaurt
- 2 lg zahar
- 1 borcan mic dulceata de cirese
- 1 borcan mic dulceata de piersici
- 1 plic foi gelatina
- 200 ml lapte
- 36 piscoturi
- stelute
- ciocolată
Mod de preparare
Punem gelatina la inmuiat.
Batem frisca spuma cu zaharul si iaurtul.
Topim gelatina si o adaugam peste frisca, mixand.
Punem jumatate din frisca intr-un castron si adaugam dulceata de piersici si omogenizam.
Cealalta jumatate de frisca o amestecam cu ciresele din dulceata.
Amestecam siropul de la dulceata de cirese cu laptele.
Tăiem cam 3 cm din piscoturi.
Insiropam piscoturile si tapetam tava.
Punem crema cu dulceata de cirese, piscoturi si crema cu dulceata de piersici.
Bagam tortul in frigider peste noapte sau macar 4 ore.
Ornam după imaginatie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort 3 ani de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|