Diva&Gaby.co(prajitura cu morcov si bezea cu nuci)

Postat de aziz in Prajituri
17 Mar 2011 | 5532 vizualizari
Diva&Gaby.co(prajitura cu morcov si bezea cu nuci)

prajitura asta ar trebui sa se numeasca,, diva &gabi.co,,prajitura cu morcov a la diva si bezeaua cu nuca ala gaby:))))))))

Ingrediente

  • 3 oua
  • 175 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 150 g morcov ras
  • 170 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala rasa
  • pt bezea:
  • 4 albusuri de ou
  • 2oo gr zahar
  • 200 gr nuci

Mod de preparare

Blat: amestecam oule cu zaharul pina obtinem o crema. Adaugam uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt , bicarbonatul si scortisoara, apoi se pune in ouale batute crema. Portocala si morcovul se adauga si ele compozitiei. Se da la cuptor 180 grade.

Bezeaua:mixam albusurile spuma, apoi incorporam zaharul si mixam pina la obtinerea bezelei. Adaugam apoi nucile. Cind blatul este copt scoatem din cuptor, adaugam bezeaua cu nuci si dam din nou la cuptor pina prinde putina culoare aurie. Scoatem apoi din cuptor si lasam la racit, apoi poate fi taiata.

Are o aroma deosebita, aduce a turta dulce, asa mi-a parut mie. O prajiturica excelenta la cafea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diva&Gaby.co(prajitura cu morcov si bezea cu nuci)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu morcov si bezea

Postat de katty

Prajitura cu morcov si bezea

Radem morcovii  curatati si spalati pe razatoarea mica. Mixam bine zaharul, untul si galbenusurile pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam nucile, morcovul ras, apoi cernem faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2011, 10:31
atunci schimba-i numele si va fi si mai atractiva
la 17.03.2011, 10:40
mi ar place o bucatica
la 17.03.2011, 10:40
tocmai ce lucram la asta Diana
la 17.03.2011, 10:41
carla dau si o cafea
la 17.03.2011, 10:43
se zice ca doar nebunii gandesc la fel glumesc

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking