Domates corbasi

Postat de dentistutza in Supe/Ciorbe
28 Mai 2011 | 11309 vizualizari
Domates corbasi

O reteta turceasca de supa de rosii cu mici modificari personale. Este rapida , gustoasa si hranitoare.

Ingrediente

  • 1 cutie mare (400 gr.) rosii decojite cubulete
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 morcov mic ras
  • 1 pumn de orez
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita zahar brun
  • piper negru si sare dupa gust
  • 25 ml. ulei de masline
  • pt. servit (optional) cas de oaie

Mod de preparare

Ceapa si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici se calesc in uleiul de masline pana devin sticloase. Se adauga rosiile alese in prealabil de eventuale pielite si cu ajutorul conservei se pune si apa plata sau filtrata ( 1 conserva).Se adauga si orezul spalat sub jet de apa rece.

Se lasa la fiert cam 15 minute si se potriveste de sare, piper, zahar,oregano.Mai fierbem cateva minute. Se serveste fierbinte cu putin cas ras fin sau cateva picaturi de ulei de masline. Yum!

Daca ti-a placut reteta noastra "Domates corbasi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de miel reteta cu legume proaspete, tarhon si leustean

Postat de Bucataras

Ciorba de miel reteta cu legume proaspete, tarhon si leustean

Pregateste mai intai legumele! Toaca marunt morcovii, radacinile de patrunjel si pastarnac, telina si ceapa verde. Pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare, in 3 litri de apa rece si...

Citeste continuarea

Supa de vita

Postat de licurici_lra

Supa de vita

Carnea se spala bine, se curata de pielita subtire de pe margine, apoi se pune la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Se lasa sa fiarba in jur de 2 ore, se ia spuma din cand in cand si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2011, 09:11
Ce simplu si bun
la 28.05.2011, 09:16
tare buna trebuie sa fie
la 28.05.2011, 09:20
la 28.05.2011, 09:52
la 28.05.2011, 10:12
ce bine arata

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking