Ingrediente
- 1 doradă curatata si vidata
- 1 lingura sos de patrunjel cu usturoi
- 2 ardei rosii kapia
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 cepe roșii mici
- rozmarin proaspăt
- sare, piper
Mod de preparare
Spălați dorada în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie.
Se condimentează cu sare și piper și se unge peste tot cu sosul pătrunjel-usturoi.
Spălați ardeii și tăiați-i bucăți. Curățați și tocați mărunt ceapa.
Așezați dorada într-un vas de cuptor.
Puneți bucățile de ardei în jur, amestecându-le cu ceapa.
Stropiți cu ulei de măsline peste pește și ardei.
Puneți deasupra 2 - 3 crenguțe de rozmarin.
Dati la cuptorul incalzit la 200 ° C timp de 20 până la 25 de minute.
La jumătatea timpului de gătit, scoateți vasul din cuptor și amestecați ardeii în jurul doradei cu o lingură.
Serviți dorada cu ardeii sai și cu țelina prăjită.
Excelent!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor cu ardei si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|