Dovleac la congelator pentru iarna

Postat de MIUTA in Conserve
17 Oct 2011 | 19328 vizualizari
Dovleac la congelator pentru iarna

Am primit de la mama sotului meu un bostan(dovleac).Acasa mai aveam un alt bostan cumparat din piata asa ca trebuia sa conserv din ei sa ma pot bucura si la iarna de aroma lor.Iarna dezghet punga cu dovleac si pot pregati placinta sau prajitura la fel de buna ca si toamna.

Ingrediente

  • pulpa de dovleac
  • zahar
  • ulei

Mod de preparare

 Dovleacul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare sau pe robot si se pune la calit in ulei.

Se adauga zahar dupa gust si se lasa la calit 10-15 minute.

Se da la rece iar cand s-a racit se pune in pungi si se depoziteaza in congelator.

Se poate pastra si in borcane dar trebuie sterilizate de doua ori cate 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la congelator pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dulceata de ardei iute

Postat de gicuta69

Dulceata de ardei iute

Otetul se fierbe 30 de minute cu zaharul pana acesta se leaga. Ardeii se spala si se lasa la zvantat. "Operatia" de curatare si taierea ardeilor  o facem cu manusi...

Citeste continuarea

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Postat de Ksenya

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Iata cum se prepara Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece Am spalat bine prunele, le -am pus pe un prosop si le-am scos samburii. M-am apucat de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2011, 18:17
da da foarte bun ,dar el poate fi pastrat si in beci sau in camara ceva timp
nu de lata dar eu nu mai am loc in lazi ,am bagat cam multe vinete si ardei copti
la 17.10.2011, 19:29
Eu am in beci de anul trecut si nu s-au stricat Dar e o idee f buna pentru cine nu are beci, iar in camara e prea cald pentru dovleci. In plus, te scuteste de munca iarna
la 17.10.2011, 19:40
Buna idee!
la 17.10.2011, 21:18
la 17.10.2011, 21:27
ce idee minunata...............

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking