Dovlecei crocanti cu susan la cuptor

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
9 Aug 2012 | 9323 vizualizari
Dovlecei crocanti cu susan la cuptor

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • o punga ideea zilei crocant din cuptor ( in mod normal se foloseste pentru pui, dar eu am vrut sa incerc si cu dovlecei)
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
  • susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se taie in felii potrivite, dupa care se dau cu sare si se pun intr-o sita pentru a-si lasa apa.

Se bat ouale impreuna cu sarea si piperul, dupa care se adauga mararul, cascavalul ras si usturoiul pisat.

Intr-o farfurie se amesteca pesmetul din punga ideea zilei si susanul ( puneti cat vreti ).

Dovleceii se dau prin amestecul de ou si cascaval, dupa care se tavalesc prin pesmet si susan.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la foc mic.

Se servesc cu sos format din maioneza si kechup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta sarata cu branza si telemea

Postat de mirela0911

Placinta sarata cu branza si telemea

Se lasa foile de placinta sa se dezghete la temperatura camerei. Intr-un vas se pune branza si telemeaua data pe razatoarea mare. Se adauga maslinele negre taiate felii, ardeiul taiat cubulete...

Citeste continuarea

Oua umplute pentru Halloween

Postat de Pungasa_Rogue

Oua umplute pentru Halloween

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile. Intr-un castron se prepara putina maioneza, astfel: se mixeaza doua galbenusuri fierte cu un galbenus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2012, 15:24
ce bine arata...
daca tot is prima,vreau si eu...
la 09.08.2012, 15:36
la 09.08.2012, 15:46
ce bine arata!! daca ii faceai fara cascaval iti luam tot bolul
la 09.08.2012, 16:17
arata foarte bine!
la 09.08.2012, 16:22
f f f bune

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking