Ingrediente
- 3 dovleceii medii
- sare si piper dupa gust
- 200 gr. smantana de gatit
- 100 gr. branza topita cu gust gouda
- 100 gr. branza tartinabila cu gust cheddar
- 2 linguri parmezan ras
- sare dupa gust
- 1 lingura marar verde proaspat tocat
- piper negru macinat dupa gust
- boabe de piper rosu
Mod de preparare
Spalam dovleceii sub jet de apa rece, apoi ii taiem rondele de cel mult 1 cm grosime.
Incingem tigaia de tip grill, apoi asezam rondelele de dovlecei, presaram dupa gust sare si piper macinat, lasam sa se gateasca pe ambele parti uniform.
Pentru sosul de branzeturi punem smantana lichida intr-o craticioara la foc mic, adaugam branza cheddar si gouda, amestecam pana se omogenizeaza sosul.
Punem parmezanul ras, marar vede tocat, asezonam cu sare si piper dupa gust si servim sosul de branzeturi cu rondele de dovlecei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|