Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
10 Iul 2016 | 3369 vizualizari
Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi

Ingrediente

  • 3 dovleceii medii
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. smantana de gatit
  • 100 gr. branza topita cu gust gouda
  • 100 gr. branza tartinabila cu gust cheddar
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare dupa gust
  • 1 lingura marar verde proaspat tocat
  • piper negru macinat dupa gust
  • boabe de piper rosu

Mod de preparare

Spalam dovleceii sub jet de apa rece, apoi ii taiem rondele de cel mult 1 cm grosime.

Incingem tigaia de tip grill, apoi asezam rondelele de dovlecei, presaram dupa gust sare si piper macinat, lasam sa se gateasca pe ambele parti uniform.

Pentru sosul de branzeturi punem smantana lichida intr-o craticioara la foc mic, adaugam branza cheddar si gouda, amestecam pana se omogenizeaza sosul.

Punem  parmezanul ras, marar vede tocat, asezonam cu sare si piper dupa gust si servim sosul de branzeturi cu rondele de dovlecei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bruschete cu leurda si avocado

Postat de Ksenya

Aperitiv bruschete cu leurda si avocado

Spala bine leurda in cateva ape.  Pune o oala cu apa la fiert cu un pic de sare, cand apa incepe sa clocoteasca, adauga leurda, amesteca si lasa cam 30 sec. Scoate leurda si trece-o...

Citeste continuarea

Taci si inghite ardelenesc

Postat de CameliaComan

Taci si inghite ardelenesc

Pentru inceput taiem carnaciorii in bucati potrivite si ii prajim intr-o tigaie incinsa. Nu avem nevoie de ulei deoarece isi vor lasa carnaciorii grasimea. Lasam la foc potrivit pana se rumenesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2016, 18:38
la 10.07.2016, 18:42
vin si eu la masa!
la 10.07.2016, 19:00
la 10.07.2016, 19:15
la 10.07.2016, 19:40
Bun dovlecelul asa!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking