Ingrediente
- un kg de ficat de pasare
- un kg de pipote
- 6 oua crude
- un ou fiert
- o legatura de ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Organele se spala si se pune la fiert cu sare. Se ia spuma din cand in cand pana ce apa in care fierbe devine mai limpede.
Paralel, am curatat verdeturile, le-am spalat, tocat marunt.
Dupa ce pipotele si ficatul au fiert, le-am dat sub jet de apa, le-am pus la scurs. Le-am pus la tocat in blender si le-am lasat cat de mari am dorit. Am pus totul intr-un bol, impreuna cu verdeturile, oualele, sare, piper. Le-am amestecat foarte bine. Am uns o tava de paine si am asezat drobul. La jumatate am pus cate o jumatate de ou fiert. Am uns drobul cu ou crud si l-am bagat la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|