Drob de pasare

Postat de aliliana in Aperitive / Garnituri
8 Mai 2013 | 7298 vizualizari
Drob de pasare

Ingrediente

  • un kg de ficat de pasare
  • un kg de pipote
  • 6 oua crude
  • un ou fiert
  • o legatura de ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Organele se spala si se pune la fiert cu sare. Se ia spuma din cand in cand pana ce apa in care fierbe devine mai limpede. 

Paralel, am curatat verdeturile, le-am spalat, tocat marunt. 

Dupa ce pipotele si ficatul au fiert, le-am dat sub jet de apa, le-am pus la scurs. Le-am pus la tocat in blender si le-am lasat cat de mari am dorit. Am pus totul intr-un bol, impreuna cu verdeturile, oualele, sare, piper. Le-am amestecat foarte bine. Am uns o tava de paine si am asezat drobul. La jumatate am pus cate o jumatate de ou fiert. Am uns drobul cu ou crud si l-am bagat la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Drob de pui

Postat de ctlina

Drob de pui

Fierbeti 3-4 oua timp de 10 minute in apa cu sare (in functie de tava de chec folosita). Curatati si spalati legumele. Tocati ceapa si usturoiul marunt. Curatati si spalati ficatul....

Citeste continuarea

Drob din ficat si piept de pasare

Postat de iri_love

Drob din ficat si piept de pasare

      Pentru început pregătim ficatul. Îl spălăm și apoi îl punem la fiert . Spuma ce se formează o dăm deoparte și lăsăm să fiarbă bine ( ficatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2013, 16:41
bun,vreau si eu o bucatica!
la 08.05.2013, 16:46
si eu,nu am mai mancat de mult timp
la 08.05.2013, 16:49
Cu drag..am optat pentru pasare pentru ca mi se pare mai usor..
la 08.05.2013, 16:57
Eu mananc si cu ficat de taur,nu conteaza,imi place mult drobul...
la 08.05.2013, 17:04
da,asa este

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking