Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2014 | 9230 vizualizari
Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui

Pentru cei care nu mananca drob de miel recomand o reteta ca la mama acasa.

Ingrediente

  • 500 ficatei pui
  • 500 carne porc tocat
  • 500 carne vita tocat
  • 6 legaturi ceapa
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 buc cabanos
  • Condimente: sare, piper, boia, 3 tavi aluminiu (forma de chec mic)

Mod de preparare

Calim ceapa foarte putin, adaugam si usturoiul 2-3 minute la calit. Intre timp punem ficateii la fiert, le lasam sa se raceasca bine.

Tocam verdeata si adaugam in carnea cruda, adaugam ouale crude, ceapa si usturoiul calit, condimentam dupa plac si le amestecam foarte bine. Tocam ficateii cubulete mici si le adaugam in compozitia deja amestecata, amestecam usor cu o lingura de lemn. Intre timp pregatim tavile, le ungem cu putin ulei. Imparim jumatate din compozitie in tavile unse, asezam ouale fierte in doua dintre tavi iar in cea de a treia tava punem peste compozitie doua fire de cabanos. Cealalta jumatate din compozitie asezam peste oua si cabanos.

Tavile se introduc in cuptorul fierbinte cca 1 ora si 30 minute, pana se rumenesc ( pana se desprinde aluatul de pe tavi). Se lasa macar o noapte la rece inainte de a-l  felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv fritatta cu cartofi

Postat de AlexTeacher

Aperitiv fritatta cu cartofi

Incinge bine o tigaie, pune carnea din carnat si incepe s-o calesti; nu e nevoie de ulei intrucat aceasta-i suficient de grasa. Adauga ceapa verde peste carne si caleste-le impreuna....

Citeste continuarea

Aperitiv pateuri cu branza

Postat de katty

Aperitiv pateuri cu branza

Intr-un castron frecam branza dulce cu osanza. Adaugam sarea, laptele batut,apoi incepem sa adaugam faina si framantam un aluat dens, nelipicios pe care il  strangem intr-o bila si il dam la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2014, 21:29
Bun, bun drobul tau
la 22.04.2014, 21:34
Merci Rocsi
la 23.04.2014, 13:06
Foarte frumos si sigur gustos
la 23.04.2014, 17:02

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking