Drob din maruntaie de curcan

Postat de jolygina in Curcan
6 Iul 2010 | 10022 vizualizari
Drob din maruntaie de curcan

Ingrediente

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb ficatul si inimile de curcan ,dar le fierbem separat.

Ficatul cand il fierbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare.

Se fierb, se lasa sa se raceasca dupa care le tocam. Se toaca si verdeata si se amesteca cu maruntaiele de curcan. Le condimentam cu sare, piper si la sfarsit punem ouale si le incorporam bine.

Se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam

Lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece riscati sa se sfarame, sa nu fie felie intreaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din maruntaie de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Meatloaf

Postat de RuxyRux

Meatloaf

Se spala carnea si se toaca, impreuna cu ceapa( sau prazul). Cartofii se macina cruzi la robot( sau se dau prin masina de tocat). Ouale se bat 3 minute pana se umfla. Se amesteca carnea...

Citeste continuarea

Carnati de curcan

Postat de katty

Carnati de curcan

Taiem pulpa de curcan si slanina cubulete si le trecem prin masina de carne cu sita mai mica. Descojim usturoiul si il trecem prin presa marunta. Adaugam peste carnea tocata usturoiul maruntit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2010, 17:51
uuuuuuu!!!!Ce bine arata!
la 06.07.2010, 18:29
la 06.07.2010, 18:56
cat de bine arata
la 06.07.2010, 21:59
multumesc frumos fetelor
la 06.07.2010, 22:01
Ce-as gusta si eu !

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking