Ingrediente
- 3 vinete
- 1 dovlecel
- 250 g ciuperci champignon
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura marar
- 4 fire ceapa verde
- 4 fire usturoi verde
- 6 linguri gris
- 8 oua
- sare, piper macinat
Mod de preparare
Se pun la fiert 2 litri de apa cu sare. Se curata si se taie cubulete vinetele, dovleacul si ciupercile, apoi se oparesc pe rand in apa cu sare. Se strecoara si dupa ce se racesc se storc bine de apa.
Se toaca verdeata, ceapa si usturoiul si se amesteca intr-un bol cu restul legumelor, cu 4 oua si cu grisul. Trei dintre oua se fierb in apa cu sare 3-4 minute, dupa care se curata. Celalalt ou se bate bine cu un praf de sare.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se aseaza jumatate din amestecul de legume, se aseaza ouale fierte pe mijloc, iar deasupra se pune cealalta jumatate de legume.
Oul batut se toarna deasupra si se coace drobul in cuptorul preincalzit cam 60 de minute la foc potrivit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|