Gem de cirese
Postat de Ela68
Curatam ciresele de codite, le spalam si le scoatem samburii. Punem la fiert apa impreuna cu zaharul si lasam pana siropul se leaga. Adaugam fructele si cand incepe sa fiarba indepartam...
Citeste continuareaPietroase sau nu sunt tare bune....
Ingrediente
Mod de preparareSpalam si scobim ciresele,le punem in cratita cu zahar pana a doua zi.Pentru acest tip de cirese nu este foarte zemos e nevoie sa adaugam si cca 200 ml apa.Punem cratita pe foc,cu focul domol si din cand in cand luam spuma formata.Aceasta duoceata imi place sa o leg un pic mai mult,fiecare face in functie de preferinte.Cand este suficient de legata dulceata de cirese ,adaugam sarea de lamaie si dam cratita dupa foc.Acoperim cu o carpa umeda si lasam pana a doua zi cand punem dulceata de cirese in borcane. Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese pietroase" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Ela68
Curatam ciresele de codite, le spalam si le scoatem samburii. Punem la fiert apa impreuna cu zaharul si lasam pana siropul se leaga. Adaugam fructele si cand incepe sa fiarba indepartam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|