Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
25 Feb 2013 | 6500 vizualizari
Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos

Demult tot pofteam la ele aşa că le-a sosit vremea pe lista.Pentru coca m-am inspirat de la Laura,iar pentru umplutură am făcut o combinaţie care să fie pe placul nostru.Si cum tocmai primisem coletul cu sosul Iuţel,s-a potrivit de minune în umplutură

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 0 lingurita sare
  • 2 oua
  • Pentru umplutura:
  • 200 g ciuperci champignon
  • 50 g muschi file
  • 100 g carnaţi cabanos
  • Un morcov
  • Un caţel de usturoi
  • Brânza Feta
  • Ulei
  • Patrunjel verde
  • Sare,piper
  • 2 lingurite sos Iuţel
  • Pentru uns:
  • Un ou si boia

Mod de preparare

Pentru coca,am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete.Am adaugat apoi ouale si am framantat un aluat pâna a devenit nelipicios.

L-am învelit cu folie si l-am pus la frigider pâna am pregatit umplutura.

Am calit morcovul si ciupercile cu putin ulei.Am adaugat apoi muschiul file taiat feliute si cabanosul taiat si el.

Am condimentat,am pus usturoiul,verdeata si putin sos Iuţel.

Din aluatul pregatit am întins o foaie foarte subtire si am taiat forme rotunde cu ajutorul unui bol.

Am pus umplutura pe fiecare bucata,am mai pus deasupra brânza Feta,am uns marginile cu ou,am împaturit în doua,am lipit marginile,apoi le-am presat cu o furculita.

Am uns cu ou deasupra si am presarat cu boia.

Le-am pus la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute.

Le-am servit tot cu sos Iuţică.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

Postat de Pungasa_Rogue

Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

Formarea nucilor: Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios.  Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului....

Citeste continuarea

Pachetele cu branza si cascaval

Postat de andaoana

Pachetele cu branza si cascaval

Untul se topeste . Branza feta o zdrobim cu degetele , adaugam cascavalul razuit, ceapa taiata cat mai marunt , pudra de usturoi , piperul si ouale si omogenizam . Foile de placinte se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2013, 22:44
la 25.02.2013, 22:47
O super bunatate.Si eu vreau sa le prepar!
la 25.02.2013, 22:49
la 25.02.2013, 22:55
După eclere am venit să salivez si aici
la 25.02.2013, 22:56
voiam sa zic ceva, da' fug ca-mi saliveaza Ancuta-n cap!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking