Escalop de vacuta cu legume

Postat de mihaelar63 in Vita
29 Dec 2012 | 5984 vizualizari
Escalop de vacuta cu legume

Ingrediente

  • 1 kg carne vacuta
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 tija telina [ apio]
  • 2 linguri pasta rosii
  • boia rosie de ardei
  • Cimbru
  • Chimen
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • orez

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala ,se taie : ceapa julien, ardeiul si telina cubulete

Carnea de vacuta se feliaza si se bate  cu batatorul de snitele .

Fiecare felie se condimenteaza cu sare ,piper , se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana devine rumena .[ se scot pe o farfurie alaturata ]

Separat se calesc legumele usor , se adauga pasta de rosii , boiaua , putina sare,. se amesteca si se ,, stinge'' doua cani de apa .

Se pun feliile de carne prajite in  vasul cu legume si sos de rosii . Se presara un praf de cimbru si chimen .

 Am mai fiert 20 min.

 Am servit cu orez fiert simplu si asezonat cu patrunjel si ardei iute  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Postat de Sidy

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Curatam ciupercile si le taiem marunt. Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline. Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam...

Citeste continuarea

Costita de vacuta cu cartofi

Postat de mihaelar63

Costita de vacuta cu cartofi

 Costitele de vacuta se spala si se portioneaza in bucati de marimea unei jumatati de palma [ de a mea, mai mica ;d ] Dupa ce s-au zvantat usor, se sareaza si se pipereaza....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2012, 04:17
sunt prima si am venit la o portie mica
la 29.12.2012, 04:17
la 29.12.2012, 07:45
Buna mancarica ai facut!
la 29.12.2012, 07:53
Nu ştiu de ce mi s-a făcut foame brusc Merg la bucătărie. Bun Mihaela, bun
la 29.12.2012, 08:39

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking