Escalop de vacuta cu legume

Postat de mihaelar63 in Vita
29 Dec 2012 | 6014 vizualizari
Escalop de vacuta cu legume

Ingrediente

  • 1 kg carne vacuta
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 tija telina [ apio]
  • 2 linguri pasta rosii
  • boia rosie de ardei
  • Cimbru
  • Chimen
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • orez

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala ,se taie : ceapa julien, ardeiul si telina cubulete

Carnea de vacuta se feliaza si se bate  cu batatorul de snitele .

Fiecare felie se condimenteaza cu sare ,piper , se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana devine rumena .[ se scot pe o farfurie alaturata ]

Separat se calesc legumele usor , se adauga pasta de rosii , boiaua , putina sare,. se amesteca si se ,, stinge'' doua cani de apa .

Se pun feliile de carne prajite in  vasul cu legume si sos de rosii . Se presara un praf de cimbru si chimen .

 Am mai fiert 20 min.

 Am servit cu orez fiert simplu si asezonat cu patrunjel si ardei iute  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)

Etapa1 Fierbim pastele cu sare si ulei timp de 7 minute sau timpul indicat pe ambalajul pastelor. Etapa 2 Calim ceapa in ulei impreuna cu piper,sare,boia si usturoi...

Citeste continuarea

Rulouri din carne de vita

Postat de panacris

Rulouri din carne de vita

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează de sare, piper, apoi se ung cu muștar. Se așează pe fiecare bucată de carne asezonată,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2012, 04:17
sunt prima si am venit la o portie mica
la 29.12.2012, 04:17
la 29.12.2012, 07:45
Buna mancarica ai facut!
la 29.12.2012, 07:53
Nu ştiu de ce mi s-a făcut foame brusc Merg la bucătărie. Bun Mihaela, bun
la 29.12.2012, 08:39

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking