Farfalle colorate cu pui si sos de rosii

Postat de aziz in Farfalle
16 Noi 2010 | 9834 vizualizari
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii

pentru o cina rapida sint perfecte...:)

Ingrediente

  • 500 gr farfale colorate
  • un piept de pasare
  • o ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • 3-4 rosii decojite
  • o crenguta menta verde
  • oregano
  • sare piper
  • o crenguta busuioc verde
  • o lingurita zahar

Mod de preparare

pastele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare si o lingura de ulei.separat intr-o oala se pune ceapa la calit cu rosiile taiate cubulete si usturoiul ;pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste ceapa si rosii si se lasa cu capacul deasupra la inabusit 10 minute se adauga apoi pasta de tomate impreuna cu o cana de apa calda si restul condimentelor plus  o lingurita de zahar se mai lasa pe foc 10 minute.cind pastele sint fierte se scurg de apa si se pun peste sosul de rosii cu pui si se mai fierb 5 minute.se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate

Postat de rocsi_1612

Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe aragaz si cand apa clocoteste, dati drumul pastelor. Le fierbeti 8-10 minute, iar cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga de...

Citeste continuarea

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Postat de RODIMUR

Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Între timp se unge cu unt o tavă termorezistentă și se pregătesc celelalte ingredinte. Șunca și cașcavalul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2010, 15:31
repede gtit si bun
la 16.11.2010, 16:56
merci mena
la 16.11.2010, 17:22
vreau si eu o fontitzaa
la 16.11.2010, 22:19
i-a cu incredere....ce culoare preferi?
la 16.11.2010, 22:34
pastele imi plac...carnea...da asa ca...imi placeee 5f

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking