Ingrediente
- 250 grame de farfalline
- 100 grame de unt
- 200 grame de telemea de vaci
- 100 grame de cașcaval
- sare (opțional)
Mod de preparare
Farfallinele se fierb timp de 8 minute în multă apă clocotită (cu sare).
Între timp se dă telemeaua pe răzătoarea fină și de asemenea, cașcavalul.
Se taie untul în feliuțe, ca să se topească mai ușor.
Când farfallinele au fiert, se strecoară bine de apa clocotită și se răstoarnă în bolul de servire.
Se adaugă untul feliat și se amestecă ușor, ca să cuprindă toate pastele.
Se adaugă apoi telemeaua răzuită și se încorporează ușor și repede, pentru ca farfallinele să nu se răcească.
Se pune cașcavalul răzuit deasupra și preparatul se servește cald, imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalline cu unt si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|