Fasole cu carne de porc

Postat de pity19 in Porc
11 Apr 2014 | 3901 vizualizari
Fasole cu carne de porc

Ingrediente

  • 250 gr fasole boabe
  • jumatate de kg carne de porc fara os
  • pasta de tomate 3 lg
  • apa , cat sa fiarba fasolea
  • 2 lg ulei
  • sare dupa gust
  • piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o legatura
  • marar

Mod de preparare

Clatim fasolea cu apa rece , carnea taiata bucatele o punem la fiert impreuna cu fasolea , punem apa cat sa acopere ; Lasam sa fiarba pana fasolea se inmoaie putin , dupa care adaugam morcovul taiat marunt , ceapa tocata  si putina sare ;

Lasam sa fiarba , pana fasolea e gata si carnea de porc fiarta ; Condimentam cu sare,piper , vegeta , amestecam , se condimenteaza dupa gustul fiecaruia ; Adaugam lingura de pasta de tomate , ulei , patrunjel tocat marunt si mararul tocat .

Amestecam , punem un capac pe oala , stingem focul si lasam sa stea putin acoperit , dupa care se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole galbena cu perisoare

Postat de panacris

Fasole galbena cu perisoare

Păstăile se curăță, taie/rupe în bucăți. Ceapa și ardeiul se curăță, toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mediu. Apoi se...

Citeste continuarea

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Postat de mihaelar63

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati. Cand ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2014, 14:28
la 11.04.2014, 15:20
la 11.04.2014, 18:42

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking