Fasole cu ciolan si carnati picanti

Postat de mon in Mancaruri cu carne
19 Mai 2012 | 3098 vizualizari
Fasole cu ciolan si carnati picanti

Ingrediente

  • 1 kg fasole alba
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei grasi rosi
  • 1 buc ciolan
  • 2 carnati picanti
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • foi dafin
  • piper boabe
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Spalam bine fasolea si o lasam la inmuiat 3 ore .Punem fasolea la fiert,schimbam apa  de 2 ori in timpul fierberii.

cand este pe jumatate fiarta adaugam ciolanul , patrunjelul si morcovi razuiti sau taiati cubulete,sare,foi dafin si piper boabe,

continuam firberea.

Carnati ii prajim putin  in ulei apoi luam carnatii pe o farfurie iar in uleiul in care i-am prajit calim ceapa si ardeiul tocate marunt.

Cand fasolea este fiarta o strecuram si punem putin din zeama in care a fiert

adaugam ceapa si ardeiul calite, carnatul prajit si ciolanul taiat bucati

 punem din nou la foc mic 10-15 minute.

Tocam marar verde si adaugam in fasole

servim cu muraturi sau ceapa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan si carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Musaca

Postat de Ina

Musaca

Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete ii fierbem  in apa cu putina sare, apoi ii facem piure , pasandu-i cu 150 g unt. Separat, punem  la calit ceapa tocata, impreuna cu...

Citeste continuarea

Ghiveci cu carnati in vas Zepter

Postat de Zamfira

Ghiveci cu carnati in vas Zepter

  Spalam si curatam legumele (ardeii, ceapa, cartofii). Spalam orezul si-l punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert strecuram orezul. Tocam marunt ceapa si o calim in ulei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2012, 20:30
la 19.05.2012, 23:09
imi place!
la 20.05.2012, 21:28
bun
la 22.05.2012, 20:41
la 30.11.2012, 15:21
acum ma apuc de gatiti

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking