Fasole cu scarita

Postat de adriana_bobu in Mancaruri cu carne
2 Oct 2010 | 11472 vizualizari
Fasole cu scarita

Azi mi-am propus sa fac o fasole cu scarita de porc afumata. A iesit o grozavie.....

Ingrediente

  • o bucata de scarita afumata (cam 700 g)
  • 1/2 Kg fasole uscata
  • o ceapa
  • un gogosar
  • o lingura vegeta, piper, frunze dafin
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • patrunjel si marar verde (cate o legatura)

Mod de preparare

Am pus de aseara la inmuiat fasolea. Dimineata i-am dat un clocot apoi am schimbat apa si am mai fiert fasolea cca 1/2 ora . In timp ce fasolea fierbea, am tocat ceapa si gogosarul si le-am tras in ulei intr-o tigaie, apoi am adaugat scarita taiata in bucati si putina apa calda.Dupa ce au fiert cca 20 min le-am rasturnat peste fasolea fiarta, am adaugat vegeta, pasta de tomate desfacuta in putina apa, fruzele de dafin si dupa un clocot bun am presarat verdeata tocata.Ce a iesit ?...gustati ...si-apoi mai vorbim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu scarita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de fasole

Postat de oanapl

Supa crema de fasole

Pui fasolea la înmuiat pentru minim 12 ore (preferabil peste noapte). O pui la fiert și schimbi apa de 2-3 ori și o clătești bine, apoi o pui la fiert în apă cu o linguriță...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu scarita afumata, la oala de lut

Postat de Constelatialeu

Iahnie de fasole cu scarita afumata, la oala de lut

Mai intai punem fasolea la fiert, dupa ce da in clocot, schimbam apa, facem asta de 3 ori. Curatam legumele, taiem rondele prazul, ceapa o taiem marunt, ardeiul cubulete mici, radem morcovul pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.10.2010, 19:39
foarte buna....
la 02.10.2010, 20:03
iam....buna tare
la 02.10.2010, 20:17
super!
la 02.10.2010, 22:55
multumesc pentru aprecieri
la 02.10.2010, 23:08
5 furci si de la mine! E buna rau!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking