Fasole pastai cu rosii si cimbru

Postat de aliliana in Mancaruri de post
1 Aug 2013 | 5672 vizualizari
Fasole pastai cu rosii si cimbru

O,, calatorie" prin gradina mi-a adus un cos cu teci. Pe langa bucuria propriilor roade, ne bucuram si de sanatatea lor.

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 7 rosii
  • pastai fasole pret 500 g ( un bol mai potrivit plin)
  • sare, piper, cimbru
  • ulei 100 ml
  • maghiran uscat

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se toaca. 

Fasolea pastai se curata, se spala, se toaca. 

Rosiile se spala, se toaca cubulete. 

Intr-un vas se pune ulei la incins. Cand este gata, se pun cepele. Cand acestea se inmoaie putin se pun pastaile de fasole. Se amesteca. Cand pastaile au luat ulei se adauga apa. Se pune sare, piper. Cand fasolea este aproape gata adaugam rosiile. Le lasam la fiert bine. Adaugam cimbrul.  Cand au fiert suficient de bine, se opreste focul. 

Nu am lasat sa scada doarte mult pentru ca imi/ne place putin zemoasa aceasta mancare. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu rosii si cimbru" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Postat de vasimur

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu os, îl punem la fiert și-l lăsăm până ce carnea se...

Citeste continuarea

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Postat de katty

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem. Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2013, 11:14
foarte buna. imi imaginez cat de cruda este fasolica.
la 01.08.2013, 11:14
bune:bd
la 01.08.2013, 11:14
la 01.08.2013, 11:17
Ela, se rupeau la cules..asa de fragede au fost..
la 01.08.2013, 11:17
Bya, multam fain

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking