Ingrediente
- Carne de pui( poate fi si de alt fel)
- 2 linguri smantana
- 2 cepe
- 6-7 catei usturoi
- un pahar vin alb
- 3-4 linguri ulei masline
- 300 gr ciuperci
- un pic de unt
- un morcov
- un pic patrunjel
- cateva rosii micute (pot fi si din conserva)
- pastai la cutie sau congelate
- sare
- piper
Mod de preparare
Am pus carnea la marinat cu vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.
Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa, am pus o tigaie( wok) pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba,la urma am pus smantana. De preferinta mai puteti pune usturoi.
Punem la incins untul,adaugam usturoiul si ceapa taiate marunt,rumenim putin,adaugam morcovul curatat fasii subtiri;mai lasam un pic si punem cate un pic apa cat sa se inmoaie. Punem ciupercile ,daca e nevoie mai punem apa sa fiarba si intre timp adaugam si pastaile. Cand e aproape gata punem cateva rosii taiate marunt;condimentam ,cand s-au inmuiat rosiile e gata.
Servim pastaile alaturi de carnea cu smantana.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde pastai cu ciuperci si pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|