Fidelute scazute cu pui

Postat de gabrielasfechis in Pui
9 Iul 2014 | 9481 vizualizari
Fidelute scazute cu pui

Ador aceasta mancare. E gustoasa, usoara, se prepara foarte usor si se treceeee.... cu viteza luminii :))

Ingrediente

  • 500 gr fidelute (fasole pastai)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri pasta de tomate sau bulion
  • 1 - 2 linguri smantana varsata
  • 1 piept de pui
  • condimente : sare, piper, usturoi

Mod de preparare

Se curata ceapa si morcovul, se spala, se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga si pieptul de pui taiat cubulete si se caleste putin impreuna cu ceapa si morcovul.

Dupa ce s-a calit se adauga 2 cani de apa se lasa la fiert si se condimenteaza cu sare. In momentul in care fierbe apa punem fidelutele spalate si taiate in 3. Dupa ce s-au fiert si a scazut apa aproape de tot, se adauga bulionul , smantana si usturoiul si se mai drege cu sare si piper dupa gust. Se mai lasa 1 minut la fiert.

Se poate servi si rece si cald, deoarece nu este o mancare grasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fidelute scazute cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Copanele cu bacon si piure de cartofi

Postat de CameliaComan

Copanele cu bacon si piure de cartofi

Prima data pregatim sosul prin cu care o sa ungem copanelele.Intr-un castron punem 3 linguri de ulei,un varf de sare,o jumatate de linguritra de boia dulce,cimbru,piper si usturoi...

Citeste continuarea

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Postat de AdrianUdrea

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena. Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti. Portiile din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2014, 21:23
;.bd
la 09.07.2014, 21:41
buna mancarica
la 09.07.2014, 21:50
Nu esti singura careia ii place mancarea
la 09.07.2014, 22:27
Ce preparat bun!
la 10.07.2014, 08:25

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking