Feldsalat

Postat de cris2711 in Salate
27 Feb 2011 | 9051 vizualizari
Feldsalat

Feldsalat este una din salatele noastre preferate si azi m-am hotarat sa o fac si cu cherrytomaten si feta(sau telemea )tradus este salata de campie.iubim salatele sanatoase,pline de vitamine:)pofta buna.

Ingrediente

  • 200 grame feldsalat
  • 8-10 cherrytomaten
  • 100 grame Feta (telemea)
  • Dressing:
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri balsamico(sau lamaie)
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • un varf de zahar

Mod de preparare

Am spalat salata bine ,am scurs-o cu atentie de apa si am pus-o intr-un castron mare.Am taiat rosiile in sferturi si le-am adaugat la salata,Feta am taiat cubulete(merge telemea ,eu nu gasesc aici).

Pregatirea dressing:

intr-un castronel se amesteca uleiul de masline, cu balsamico(azi am pus suc de lamaie,cu intentie ca sa ramane culoriile vii ale salatei,rosiilor si a branzei:),usturoi dupa gust(preferential),sare,piper si un varf de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Feldsalat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi

Postat de katty

Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi

Spalam vinetele, le taiem capetele si le feliem. Presaram sare peste ele si le scurgem intr-o sita. Punem vinetele pe gratar, pe ambele parti. Avem grija sa nu le uscam prea tare. Scoatem...

Citeste continuarea

Salata cu sfecla rosie si oua

Postat de andaoana

Salata  cu sfecla rosie si oua

Salata verde si valeriana le spalam foarte bine in apa rece ca sa nu ramana urme de nisip . Eu de obicei le spal sub jet de apa , apoi le las sa stea intr-un vas cu apa rece pentru 10-15 minute ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.02.2011, 17:25
tare mult imi place..am ajuns la tine satula dar e miinunata
la 27.02.2011, 17:28
E ok Florina te astept cand tie foame Miha mersi
la 27.02.2011, 17:36
Exceptionala
la 27.02.2011, 17:55
Ruxy
la 27.02.2011, 18:14
ce bine arata,cris eu cred ca ai intrat la dieta?

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking