Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.

Postat de Dan_Alexandru in Vita
21 Apr 2012 | 5772 vizualizari
Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.

Ingrediente

  • 250 gr muschi de vita
  • 6 frunze de salvie
  • 35 gr vin alb
  • 15 gr unt
  • 200 gr faina
  • Ulei de masline .

Mod de preparare

Taiem muschiul de vita felii , il batem putin pe margini  ( atentie , de obicei muschiul de vita nu se bate nu se spala). in fine , eu l-am batut putin , am adaugat pe fiecare felie cate o frunza de salvie iar apoi am pus cate o felie de prosciutto crudo . Dam fiecare felie prin faina , nu multa faina , le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , cand s-au facut pe ambele parti , adaugam vin alb si imediat un cubulet mic de unt , dam focu la maxim , amestecam incet 13 secunde cat sa se lege sosul de vin . Asezati preparatul estetic pe farfurie si cu restul frunzelor de salvie le folosim la decor .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de vita in sos de vin rosu

Postat de Jymy

Friptura de vita in sos de vin rosu

Se taie carnea cuburi. Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor. Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt,...

Citeste continuarea

Cina de duminica -costita de vitel

Postat de mihaelar63

Cina de duminica -costita de vitel

Costitele se spala si se portioneaza in bucati potrivite . Fierbeti costitele in apa cu sare 30 minute . Nu aruncati zeama , aceasta poate constitui  baza unei supe /...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2012, 00:11
Place!
Bun venit, Dane!
la 22.04.2012, 01:36
Multumesc Gaby , bine te-am gasit
la 22.04.2012, 11:21
saltimbocca alla romana? placee
la 22.04.2012, 11:57
la 22.04.2012, 11:58

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking