Ficat de pui cu arome chinezesti la gratar

Postat de Sylvia in Ficat
15 Mar 2011 | 7234 vizualizari
Ficat de pui cu arome chinezesti la gratar

Va prezint un preparat simplu si delicios, ficat de pui la gratar. Ce am schimbat putin a fost spectru de arome, l-am dus putin in sfera chinezeasca cu ghimbir, pasta de ardei iute, putina soia si condimente chinezesti.

Ingrediente

  • ficat de pui,
  • o marinada facuta din
  • putin ulei de masline,
  • o lingura  sos de soia,
  • sare,
  • piper,
  • o lingura de verdeata maruntita ( coriandru am pus eu )
  • amestec de condimente chinezesti 
  • ghimbir
  • o lingurita de pasta de usturoi

Mod de preparare

 Preparare: spalam ficatul de pui, il curatam si il uscam cu hartie absorbanta. Intr-un vas mai punem la baza ficatul apoi turnam peste el  o marinada facuta din putin ulei de masline, o lingura  sos desoia,sare, piper, o lingura de verdeata maruntita ( coriandru am pus eu ) amestec de condimente chinezesti  ghimbir si in plus am mai pus eu o lingurita de pasta de usturoi.

   Facem ficatul de pui la gratar la foc mic, supravegheat atent. Intre timp ne ocupam de garnitura, eu am ales legume verzi si am combinat fasole galbena cu fasole verde pastai, cu rosii decojite . Le-am pus intr-o tigaie tefal cu putina apa, sare, piper, o lingura de ulei de masline si le-am facut la foc mediu.

  Am servit ficatul de pui cu legumele asortate, cu putin patrunjel proaspat taiat mai grosier presarat peste. A fost foarte bun, usor picant si aromat ficatul de pui iar legume cu o textura lejera si usor crocant, perfect pentru un pranz sarac in calorii dar cu fibre si proteine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu arome chinezesti la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ficatei de pui cu ceapa la tigaie si cartofi noi la cuptor

Postat de AdrianUdrea

Ficatei de pui cu ceapa la tigaie si cartofi noi la cuptor

Incepem cu cartofii pe care ii spalam bine cu partea abraziva a buretelui de vase, apoi ii zvantam cu prosoape de hartie. Ungem tava cu unt moale, adaugam cartofii in ea si ii ungem si pe ei cu...

Citeste continuarea

Ficatei in sos de ceapa

Postat de mirela0911

Ficatei in sos de ceapa

Se tin ficateii in apa rece pentru 15-20 de minute. Se curata de pielite si alte impuritati (daca este cazul) apoi se taie in bucatele mai mici. Se dau sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2011, 14:43
sunt prima si paaaap
la 15.03.2011, 14:57
super
la 15.03.2011, 15:00
Arata foarte bine si e si foarte bun.
la 15.03.2011, 15:05
foarte bun
la 15.03.2011, 15:26
super

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking