Ingrediente
- cca 500 g ficat de pui
- 5 cepe albe
- 2 morcovi potriviti
- 1 rosie mai maricica
- sare
- piper
- cca 60 ml ulei
Mod de preparare
Mai intai spalam ficatul si-l tamponam cu un servetel , apoi curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Asezam pe foc tigaia wok o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, ceapa si morcovul si le calim cca 15 min, pana se inmoaie si ceapa se face aurie. Apoi adaugam ficatul si mai lasam cca 20 min, la final punem rosia curatata de coaja si taiata cubulete. Amestecam si lasam pe foc 10 min. Apoi servim cu cartofi prajiti si ardei copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la wok" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|