Figurine din cartofi

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
12 Mar 2010 | 6737 vizualizari
Figurine din cartofi

cei mici vor fi foarte incanati si merge grozav ca si garnitura la o friptura............

Ingrediente

  • cartofi mari 2
  • ulei
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • masline
  • patrunjel verde
  • ketchup

Mod de preparare

Se curata cartofi se taie feli si se decupeaza forme diferite se prajesc in ulei

Merg foarte bine ca si o garnitura la o friptura,ciuperci,peste,casacval...........cu ce doriti

se orneaza dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Figurine din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crochete din cartofi și cașcaval

Postat de RODIMUR

Crochete din cartofi și cașcaval

Se fierb doi cartofi mari (sau 3, medii) se lasă să se răcească, după care se curăță de coajă și se pasează fin. Se răzuiește fin cașcavalul  și se adaugă peste cartofii...

Citeste continuarea

Toba de curcan

Postat de ianculubita

Toba de curcan

Carnea,maruntaiele,zarzavatul,toate curatate,spalate,le punem intr-o oala mare la fiert impreuna cu 1 lingura de sare,dafin,si restul boabelor;ghearele curatate,spalate,le adaugam si pe ele;lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2010, 14:05
super tare, felicitari! ai furculitele de la mine pt aranjament
la 13.03.2010, 16:51
multumesc mult pusikmea incerac si vei avea succes cu copii si tu ai retete foarte buna felicitari,
la 13.03.2010, 18:40
trebuie neeaparat sa le fac si eu asa , imi place enorm ideea
la 14.03.2010, 16:06
rivka sant putin migalosi de facut dar i tai rondele si i prajesti asa apoi dupa ce se racesc se umplu cu branza.merita si pui putin mujdeiiiiiiiiiiiii
la 14.03.2010, 16:08
scuze am confundat reteta ,nu am vazut bine am crezut ca cei umpluti cu branza,dar poti sa-i tai ondulati si arat foarte bine

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking