File de hering la gratar

Postat de mamaieelena in Peste
1 Mar 2011 | 10715 vizualizari
File de hering la gratar

Ingrediente

  • 4 buc.de hering file congelat 0,450 gr.
  • sare
  • piper
  • garnitura:
  • 1 cutie de 0,400 gr.fasole rosie boabe gata fiarta
  • 2 linguri ulei de masline
  • salata:
  • 1 salata verde
  • dresing

Mod de preparare

Pestele decongelat l-am dat printr-un jet de apa rece si l-am tamponat cu hartie prosop l-am asezonat cu piper,sare si rozmarin(uscat) si l-am pus pe gratarul de la aragaz.

Intre timp am desfacut conserva de fasole pe care am dat-o si pe ea intr-un jet de apa si am pasat-o cu blendarul manual. Intr-o cratita am pus uleiul la incins si am pus fasolea sa se prajeasca putin, i-am pus sare si piper si asta a fost tot.

Am pregatit si salata spalata taiata si dresingul facut din ulei de masline 1lingura sare,1lingura de maioneza,1 lingura de iaurt si zeama de la 1/2 lamaie.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "File de hering la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saramura de hamsi

Postat de Constelatialeu

Saramura de hamsi

Mai intai curatam de intestine hamsiutele, le spalam si le lasam sa se scurga de apa. Apoi punem hartie de copt in tava de la aragaz, presaram sare grunjoasa si asezam hamsiile precum soldatii, in...

Citeste continuarea

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

Postat de mirela0911

File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2011, 23:37
Woooou ce bine arata,imi place
la 01.03.2011, 23:39
Cred ca e delicios!
la 02.03.2011, 05:46
buuuuun!!
la 02.03.2011, 08:48
bun
la 02.03.2011, 08:49

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking