Ingrediente
- 1 avocado
- cca 500 g conopida
- ulei
- 1 lingura mustar frantuzesc
- 1lamaie
- 2 linguri seminte de chia
- 5 catei usturoi
- sare si piper dupa gust
- coji de tarte
Mod de preparare
Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Taiem avocado in doua, scoatem samburele, il curatam de coaja si il dam la robot cu zeama de la o jumatate de lamaie. Blenduim conopida, adaugam pasta de avocado si lamaie, lingura de mustar frantuzesc, usturoiul zdrobit, ulei, sare si piper. Amestecam bine apoi adaugam si chia. Mai amestecam un pic si gata pasta.Umplem cojile de tarta si decoram cu cealalta jumatate de lamaie. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|