Focaccia cu rosii cherry.

Postat de Adele in Pizza
11 Oct 2014 | 3292 vizualizari
Focaccia cu rosii cherry.

O gustare binevenita la orice ora :D

Ingrediente

  • Aluat :
  • 400 gr faina.
  • 200 ml apa calda.
  • 10 gr drojdie.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare 15 gr.
  • 10-12 rosii cherry.
  • 1 lingura de ulei.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • oregano.

Mod de preparare

Pregatim aluatul in urmatorul fel :amestecam faina cu sarea intr-un vas ,adaugam apa calda in care dizolvam drojdia si continuam sa amestecam cu o lingura ,dupa care punem aluatul pe masa de lucru  adaugam uleiul si  framantam bine.Aluatul trebuie sa fie moale si elastic.Il acoperim si il lasam la cald pentru 30 de minute.

Dupa care se ia si se intinde cu mana direct in tava ,intre timp spalam si uscam rosiile ,le taiem in doua si le punem peste aluat,presaram cu sare si punem si putin ulei.Lasam la crescut inca 20-30 de minute dupa care dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 200 °.La jumatatea copturi punem rozmazrin si oregano.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Focaccia cu rosii cherry si rozmarin

Postat de mirela0911

Focaccia cu rosii cherry si rozmarin

Intr-un bol se cerne faina. Se adauga pe margine sarea, iar in mijloc se face o gropita. Se presara zaharul, apoi se zdrobeste drojdia. Se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se lasa sa...

Citeste continuarea

Focaccia de masline si rosii cu aroma de rozmarin

Postat de xana

Focaccia de masline si rosii cu aroma de rozmarin

Taiem usturoiul in felii si il incalzim la foc mic impreuna cu uleiul de masline, dar fara a-l praji. Luam de pe foc si il lasam deoparte pana se raceste complet. Ne trebuie ca usturoiul doar sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2014, 17:16
buna
la 11.10.2014, 17:17
Bya
la 11.10.2014, 17:20
Ce buna este
la 11.10.2014, 17:24
Andreea e delicioasa
la 11.10.2014, 17:29
ce bunatate!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking