Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

Postat de CameliaComan in Paste
16 Oct 2015 | 3473 vizualizari
Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

De la Gordon Ramsay am luat aceasta reteta.Ca de obicei am mai facut mici schimbari la reteta. Am adaugat si bacon. Aceste paste sunt foarte delicioase si satioase.

Ingrediente

  • 5 foi lasagne
  • 250 g ciuperci
  • bacon
  • 1 praz
  • 3 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 cub concentrat de pui( eu l-am folosit ca fond de pui)
  • 200 g smantana
  • ulei de masline
  • sare
  • oregano

Mod de preparare

Curatam ciupercile si apoi le taiem feliute.Punem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie iar dupa ce se incinge punem ciupercile si dam focul potrivit.Dupa 1 minut adaugam 1 catel de usturoi tocat feliute subtiri.Taiem prazul pe jumatate(la fel ca in poze)iar apoi il taiem in cubulete potrivite.Il punem in tigaie peste celalalte ingrediente.Amestecam si lasam pana se inmoaie ciupercile,usturoiul si prazul.Adaugam fondul de pui in tigaie pe care l-am preparat astfel:am fiert 200 ml apa si apoi am dizolvat concentratul de pui.Lasam aproximatix 20-25 minute pana scade.Separat punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp taiem 4 felii de paine si le stropim cu ulei de masline.Curatam cei 2 catei de usturoi si frecam cu ei feliile de paine.Punem feliile de paine in tigaia incinsa.Lasam pana se rumeneste. Separat rumenim baconul intr-o tigaie fara sa mai punem ulei.Dupa ce au trecut cele 25 de minute punem smantana si un praf de oregano in tigaie,amestecam iar apoi luam de pe foc.Asezam foile de lasagna in tigaie si le lasam aproximativ 2 minute.Servim cu paine prajita.Sunt absolut delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Postat de mirela0911

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se taie marunt....

Citeste continuarea

Penne cu sardine

Postat de simona72

Penne cu sardine

Se pune apa la fiert, aproximativ 1litru. Cnd aceasta clocoteste se adauga pastele si se fierb 10 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa verde se taie feliute, ardeiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2015, 21:13
Bun,bun!
la 16.10.2015, 21:35
Foarte bun
la 16.10.2015, 21:42
la 16.10.2015, 21:45
la 16.10.2015, 21:45
Super!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking