Foietaj cu ricotta si mozzarella

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
16 Sep 2010 | 9660 vizualizari
Foietaj cu ricotta si mozzarella

aluatul l-am cumparat...nu ma mai complic cu framantatul...e mult mai simplu...si fff rapid

Ingrediente

  • 500 g foietaj ( aluat frantuzesc)
  • 200 g ricotta
  • 200 g mozzarella
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare, piper, oregano
  • 2 lg smantana

Mod de preparare

aluatul se lasa la dezghetat la temp camerei.

branza se amesteca cu smantana, patrunjelul si mararul taiate fin, sare, piper si putin oregano.

mozzarela se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in doua.

aluatul se intinde, se taie in bucati, cate doriti, si sub ce forma doriti...eu le-am taiat dreptunghiulare...pe fiecare bucata se pune o lingura din compozitia de bramza, apoi o buc de mozzarela si se ruleaza. se cresteaza deasupra si apoise unge cu smantana.

se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, cca 40-50 min.

gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ricotta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu branzeturi si legume

Postat de momo121

Aperitiv tarta cu branzeturi si legume

       Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile, il intepam cu furculita din loc in loc si il dam 4-5 minute la...

Citeste continuarea

Pachetele cu Ricotta si Mozzarella

Postat de momo121

Pachetele cu Ricotta si Mozzarella

Ricotta o amestecam cu smantana, presaram putina sare si oregano si o lasam deoparte pana ne ocupam de aluat. Foietajul dupa ce s-a dezghetat il taiem in dreptunghiuri de marime dorita si in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2010, 21:27
la 16.09.2010, 21:33
si eu mai degraba cumpar decat sa fac...............
la 16.09.2010, 21:34
bune bune
la 16.09.2010, 21:49
foarte frumos arata!
la 16.09.2010, 21:55
Wow, wow ce rumenite sunt! Si buneeeee!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking