Ingrediente
- aluat de foietaj (400gr)
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei rosu
- 1 bucata praz
- 150 gr porumb boabe
- 200 gr mozzarella
- sare
- piper macinat
- frunze de busuioc
- 1 galbenus pentru uns
- susan pentru decor
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare
Taiem tulpina de praz spalata rondele.
Taiem ardeiul gras fasii.
Scurgem boabele de porumb din conserva .
In uleiul incins punem prazul la calit , apoi adaugam ardeiul gras . Le lasam cateva minute pana se inmoaie usor , apoi le dam jos si le lasam la racit .
Adaugam mozzarella taiata cubulete, porumbul, frunze de busuioc rupte, sare si piper dupa gust. Intindem putin foitajul la temperatura camerei si il taiem in 4 bucati.
Impartim amestecul in 4 parti egale .Punem amestecul in centrul fiecarei bucati de foitaj.
Aducem partile laterale ale foitajului spre interior , peste umplutura.
Intoarcem pachetele invers si le asezam intr-o tava pe hartie de copt .
Ungem pachetele cu galbenusul batut, apoi presaram susan . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .
Le servim calde sau reci .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|