Foietaj in forma de bradut

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
26 Dec 2016 | 4210 vizualizari
Foietaj in forma de bradut

O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezan Iata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.html

Ingrediente

  • 3 aluaturi foietaj
  • 1 conserva de ton de 160 g
  • 125 g de ricotta
  • 100 g sos de rosii cu basilic
  • cascaval ras 100 g
  • sare, piper, boia de ardei
  • seminte de mac

Mod de preparare

Scurgeti bine tonul.

Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.

Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.

Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..

Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.

Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.

Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.

Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj in forma de bradut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

De seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare. Se fierb aproximativ 5 minute dupa ce apa a dat in clocote, se opreste focul, iar vasele se...

Citeste continuarea

Placinte cu varza si carnati afumati

Postat de comanligia

Placinte cu varza si carnati afumati

Se amesteca ingredientele pentru aluat,intai cele uscate,apoi peste se adauga ingredientele lichide Se framanta pana devine un aluat legat(la final trebuie sa nu se lipeasca de maini,se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2016, 18:20
la 26.12.2016, 19:04
la 26.12.2016, 19:58
la 26.12.2016, 20:18
la 26.12.2016, 20:18
Astea sunt de efect!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking