Ingrediente
- 3 aluaturi foietaj
- 1 conserva de ton de 160 g
- 125 g de ricotta
- 100 g sos de rosii cu basilic
- cascaval ras 100 g
- sare, piper, boia de ardei
- seminte de mac
Mod de preparare
Scurgeti bine tonul.
Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.
Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.
Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..
Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.
Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.
Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.
Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.
Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj in forma de bradut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|