Friganele cu rosii si branzeturi

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
11 Sep 2013 | 3236 vizualizari
Friganele cu rosii si branzeturi

Cred ca v-am mai spus ca ador branzeturile, de orice fel... si ce ma bucura este faptul ca fiumeu ma mosteneste. Pe mine cu branzeturile si pe taicasu cu carnatii:)) asa ca sa nu ne suparam nici unul...Asa ca de la noi din frigider nu lipsesc branzeturile si carnatii:)) Va las o reteta banala de friganele care noua ne place tare mult...

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri lapte
  • 1 praf de sare
  • piper proaspat macinat
  • frunzulite de cimbru proaspat
  • 2 felii mari de paine taiate in jumatati
  • 2 rosii
  • branzeturi: branza brie,miez de lapte de la Delaco,ceva fin de la Delaco

Mod de preparare

Oul se amesteca cu un praf de sare si 1-2 linguri de lapte. Se bate cu o furculita pana ce oul se desface bine. Se pune o tigaie pe foc cu 1 lingura ulei de masline. Feliile de paine se trec prin amestecul de ou si se pun in tigaia incinsa. Se lasa cate 2 minute pe o parte si pe cealalta pana se prajesc usor. Feliile de paine astfel prajite se decoreaza cu felii de rosii stropite cu cativa stropi de ulei de masline,un praf de sare branzeturile, piper prosapt macinat si frunzulite de cimbru proaspat. Serviti cu lapte cald s-au cu o cana de ceai.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu rosii si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval

Postat de Corina33

Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval

Se mixeaza ouale, se adauga pe rand laptele, uleiul si parmezanul, mixand pana se omogenizeaza. La sfarsit, punem faina si praful de copt si asezonam cu sare si piper.  Se adauga...

Citeste continuarea

Placinta moteasca

Postat de miremirc

Placinta moteasca

Pregatim aluatul : intr-un bol mic amestecam drojdia cu zaharul, putin lapte si putina faina; amestecam bine si lasam la dospit 10 minute. Separata, intr-un castron cernem faina, facem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2013, 12:09
Bune foc, sănătoase şi gustoase!
la 11.09.2013, 12:13
bune
la 11.09.2013, 12:17
Super bune!!
la 11.09.2013, 12:17
la 11.09.2013, 12:23
Pana la urma le-ai facut sarate Bune si asa

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking