Ingrediente
- 1 muschiulet porc
- burta porc
- ceapa
- ardei rosu
- ardei verde
- sos worcester
- verdeturi a la provence
- bete ptr frigarui(eu am din inox cu maner de lemn)
- sare,piper
Mod de preparare
Pentru ca stiam ca a doua zi facem frigarui,am pregatit carnea de cu seara.Am taiat-o felii cam de aceeasi marime si grosime,am pus peste :sare,piper,verdeturi a la provence,sos worcester cam3 lg.le-am amestecat f bine si am dat castronul la rece pana a doua zi.
Ceapa am curatat-o,am spalat-o si am taiat-o in 2 pe lat,ca sa ramana inelele intregi(ceapa am ales-o cea mai mica)ardeii i-am taiat bucati mai mari si am inceput asamblarea frigaruilor.
Prima data am pus ceapa sau ardei dupa care alternativ,1 buc de carne una de ardei,carne,ceapa si tot asa pana aproape se termina batul de frigaruie unde sfarsim cu ceapa sau ardei.
Se pun pe gratar(noi am facut pe cel electric pt ca afara era groaznic de frig-23 si nimeni nu a vrut sa stea afara sa faca gratarul)si se intorc des ca sa se patrunda bine carnea.
Noi am mancat frigaruile alaturi de bulz(m-am saturat de mamaliga simpla),mujdei si paine, cine a vrut.
Ptr ca a fost mujdei nimeni nu a vrut muraturi,chit ca am plina pivnita acolo.
Pofta maxima!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (42)
|