Ingrediente
- Pentru 8 frigarui
- 8 bucati pulpa de porc
- 4 buc ceapa alba
- 2 buc ardei verde
- 2 buc ardei rosu
- sare
- piper
- paprika rosie
- 8 betigase de bambus pentru frigarui
Mod de preparare
Spalam bine carnea, ceapa si ardeiul.
Taiem carnea cubulete, ardeiul in patratele si ceapa o desfacem felii.
Insiram pe betigase ingredientele de mai sus in felul urmator: carne, ceapa, ardei verde,apoi carne, ceapa, ardei rosu si tot asa pana in capatul celalalt.
Presaram peste frigarui sare, piper si paprika si punem la gratar.
Invartim din cand in cand pentru a se praji pe toate partile.
Servim cu mujdei de usturoi!
Sa aveti pofta asa cum am avut si eu :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|