Ingrediente
- 2 bucati de piept de pui
- 1 mana de busuioc proaspat
- 1 buchetel de menta proaspata
- 1 buchetel de salvie proaspata
- 1/2 lingurita de rozmarin macinat
- 1 lingurita de praf de usturoi
- zeama de la o lime
- 2 linguri ulei de masline
- sare de mare
- piper negru macinat
- 1 ardei gras rosu( portocaliu)
- ulei de palmier sau de masline pentru uns gratarul
Mod de preparare
Se spala pieptul de pui se scurge de apa intr-un prosop de hartie, se taie fasii si apoi bucati pentru frigarui.
La blender se pun verdeturile si se toaca, se adauga uleiul de masline, zeama de lime, sarea si piperul si se amesteca bine.
Se ung bucatile de pui si daca avem timp lasam la rece la marinat minim o ora.
Pregatim frigaruile alternand in tepusa bucatile de carne cu cele de ardei gras.
Frigem pe gratarul incins uns cu putin ulei( de palmier, masline etc), pana se rumenesc frumos.
Decoram cu o frunza de busuioc.
Pofta buna cu gandul la o baie in Mediterana...
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (73)
|