Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
28 Ian 2015 | 3233 vizualizari
Friptura cu vitel rulat , porc si  cartofi

Am avut o bucata de vitel insuficienta pentru toti asa ca am completat cu o bucata piept de porc .

Ingrediente

  • 500 gr carne vitel
  • 500 gr piept de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri otet zmeura -http://www.bucataras.ro/retete/otet-de-zmeura-65973.html
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 cana apa

Mod de preparare

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa .

Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu mustar . Se condimenteaza cu cimbru , maghiran , sare , chili . Se ruleaza si se fixeaza rulada cu ajutorul snurului de silicon .

Se pune ruloul de vitel in tava , langa el se aseaza si bucata de piept de porc sarata si condimentata .

Ceapa rosie se curata se toaca si se presara peste friptura .

Bucatile de carne se stropesc cu otet de zmeura .Se presara peste toata compozitia cu boia de ardei , se stropeste cu ulei .

Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor o ora .

Dupa o ora scoateti folia si lasati inca 15 minute ca friptura sa se rumeneasca .

Serviti friptura decorcata ardei iute si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte cu carne si carnati

Postat de simona72

Placinte cu carne si carnati

Pentru aluat: am folosit un robot de bucatarie. Se pune in bolul robotului untul rece taiat cubulete, untura, sarea si faina. Se mixeaza cateva secunde, pana aluatul capata consistenta nisipoasa....

Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Iahnie de fasole cu afumatura

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece. Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin. Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2015, 05:47
vin la masa
la 28.01.2015, 07:21
imi place!
la 28.01.2015, 07:28
Ce bine arata!
la 28.01.2015, 08:33
ce bine arata , cred ca e tare gustoasa
la 28.01.2015, 08:37
buna buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking