Friptura de pui in sos de mustar

Postat de Bunica in Pui
21 Feb 2015 | 3419 vizualizari
Friptura de pui in sos de mustar

Aveam doua copane mari de la un pui de curte in congelator si m-am gandit sa le prepar astazi.Le-am preparat in sos de mustar.Sunt delicioase!Le-am fiert cu legume si am preparat o supa crema si friptura.

Ingrediente

  • 2 copane mari de pui
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • sare
  • 100 ml. vin
  • 200 ml. zeama din supa
  • 1 lingurita amestec ierburi aromate uscate de mine

Mod de preparare

Spala ,portioneaza copanele si  pune-le  la fiert.

Scoate-le cand sunt aproape  fierte

Intr-un castonel pune mustarul,piperul,sare ,ierburi aromate si 50 ml. vin.

Amesteca bine.

Unge fiecare bucata de carne cu acest amestec si pune-le intr-un vas termorezistent.

Pune in castronel restul de vin,amesteca bine si toarna-l in vas.

Da vasul la cuptorul incins pana ce copanele se rumenesc.

Serveste simplu sau cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar

Postat de sufletista

Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar

Intr-un bol amestecam mustarul cu uleiul, vinul si condimente dupa gust, adaugam pulpele spalate si curatate de eventualele pene. Amestecam bine dupa care adaugam iaurtul, amestecam bine si dam...

Citeste continuarea

Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Postat de RODIMUR

Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere

Pieptul de pui se spală, se scurge de apă, se porționează, se bate ușor și se pune la baiț, pentru cel puțin două ore, în frigider. Baițul se face din condimentele indicate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2015, 13:27
Foarte buna fripturica
la 21.02.2015, 13:35
la 21.02.2015, 13:43
buna buna
la 21.02.2015, 13:44
Buni, ce papa bun ne-ai adus!
la 21.02.2015, 13:48
buna rau

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking