Ingrediente
- 1 bucata burta de porc (500 gr)
- 1 ceapa
- 3 catei usturoi
- 1fir rozmarin
- 3 cm ghimbir
- 1 baton scortisoara
- 100 ml vin rosu
- sare
- piper
Mod de preparare
Am sters bucata de carne cu un servetel de hartie ca sa nu fie umeda.
Pe partea cu sorici, am crestat-o ca sa iasa mai bine grasimea din ea.
Punem o tigaie la incins. Cand este incinsa, bine asezam carnea cu soricul in jos si o lasam sa prinda culoare. Intoarcem carnea pe toate partile si o rumenim.
Asezonam cu sare si piper si asezam carnea in vasul de la slow cooker Crock-Pot (daca nu aveti un astfel de aparat se poate face la cuptor).
Adaugam ceapa taiata grosier, usturoiul zdrobit, ghimbirul maruntit, batonul de scortisoara, firul de rosmarin si vinul.
Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura mare pentru 3 ore.
Servim carnea calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din burta de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|