Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

Postat de Doinavar in Pui
14 Feb 2013 | 6944 vizualizari
Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

O friptura din piept de pui mai altfel,in care am imbinat gusturi diferite obtinand un rulou aromat si consistent.

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui fara os si piele
  • 100 g cascaval
  • 150 g bacon
  • 2 gogosari
  • 1-2 peperoni
  • 1 rosie si cateva rosii mici de decor
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 mere
  • 1 gutuie
  • 1 morcov
  • 1 mana frunze spanac
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper, cimbru, paprika

Mod de preparare

Se desfasoara pieptul  de pui taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, paprika.

Intindeti pe masa o bucata de folie mai mare decat pieptul de pui si ungeti-o cu o lingura de ulei de masline. Intindeti pe ea bucatile de piept de pui  peste care puneti intr-o parte felii de bacon iar pe cealalta parte felii de cascaval.

Separat caliti intr-o tigaie in uleiul de masline ramas, gogosarii si peperoni tocati bucati mici, condimentati si adaugati verdeata tocata. Lasati la foc mic cu capac pana scade zeama, apoi puneti ardeii uniform peste bacon. Infasurati ruloul de piept de pui in folie incepand din partea cu ardeii.

Intr-o tava mai inalta puneti frunzele de spanac, ruloul, rosia taiata felii, morcovul feliat si fructele taiate bucati. Condimentati, turnati doua pahare de apa si dati tava la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

Scoateti tava din cuptor, lasati putin sa se racoreasca, indepartati folia si pregatiti portiile. Puneti pe farfurii felii de rulou din piept de pui , garnitura din tava, putina zeama si garnisiti cu rosii mici si frunze de patrunjel.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui in crusta de mac si susan

Postat de sufletista

Piept de pui in crusta de mac si susan

Pieptul de pui il  spalam si il taiem felii mai grosute Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu kecheap,...

Citeste continuarea

Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim fiecare felie de carne cu o folie alimentara si apoi o batatorim bine folosind ciocanul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2013, 14:05
imi plac toate retetele tale
la 14.02.2013, 14:34
si mie!
la 14.02.2013, 14:43
ce bine arata
la 14.02.2013, 15:06
foarte bun
la 14.02.2013, 15:12

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking