Ingrediente
- Ingrediente (foto 1) pentru noua mini-pizza:
- 400 gr aluat de foietaj
- 200 gr piept de pui afumat (sau alt mezel sau friptura preparata inainte si taiata bucatele)
- 150 gr conserva rosii tocate Cirio
- 50 gr porumb din conserva
- 200 gr cascaval ras
- 2-3 linguri de masline fara samburi
- putina branza (2-3 felii taiate cuburi)
- busuioc, cimbru, oregano
Mod de preparare
Aluatul il decongelezi peste noapte in frigider sau, mai repede, la temperatura camerei. Cuptorul il preincalzesti la 200 de grade.
Cascavalul il razi, pieptul de pui si branza le tai cuburi mici, maslinele rondele. Intr-un vas amesteci rosiile cu mirodeniile (foto 2) si le pui pe foc mic, amestecand mereu sa nu se lipeasca, pana dau intr-un clocot.
Imparti aluatul in trei pe lungime si pe latime si obtii astfel noua patrate. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt, cu doua degete distanta intre ele. Pe fiecare patrat de aluat intinzi jumate de lingura de sos. Apoi imparti egal si presari cascavalul, porumbul, branza, carnea, maslinele (foto 4). Bagi la cuptor pentru 25-30 min.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|