Friptura November

Postat de epurasha2bb in Porc
6 Mai 2010 | 6781 vizualizari
Friptura November

fiindca la noi ploua de rupe mi-am amintit de reteta asta a mea de efect la musafiri

Ingrediente

  • 1 punga magica Knorr pentru pui sau porc
  •   vin-
  • 700 g carne porc gulas
  • 2 -3 cartofi
  • 1 carnat gras afumat
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 3 linguri de bulion/ pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Se incinge cuptorul.

Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.

Se amesteca bine.

Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot.

Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele.

Se lasa sa se patrunda bine.

Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei.

Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.

In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura November" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

Postat de Constelatialeu

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

Iata cum se prepara Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o'' Am scos de la congelator ceapa verde si ardeiul rosu. Costita am taiat-o bucatele mici. Am curatat si taiat cartofii in cuburi mai...

Citeste continuarea

Piftie de porc/racituri

Postat de diaconta

Piftie de porc/racituri

Carnea se spala foarte bine si se curata daca este cazul. Se pune într-un vas încapator, în care sa putem adauga si suficient lichid pentru fiert. Am pus apa în oala....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2010, 19:41
foarte frumos si savuros
la 06.05.2010, 19:43
multumesc rocsi!
la 06.05.2010, 19:52
ma dai gata cu toate!!!!mi s-a facut o foameeeee
la 06.05.2010, 19:57
si pe mine m-ai inebunit cu toateeee
la 06.05.2010, 21:00
Super arata !

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking