Fructe de mare cu fusili tricolori

Postat de mihaelar63 in Fructe de mare
30 Apr 2010 | 7220 vizualizari
Fructe de mare cu fusili tricolori

am preparat fructe de mare la cererea ,, publicului admirator "

Ingrediente

  • 300 gr fructe de mare
  • 300 gr surimi
  • 300 gr carne de scoica
  • 100 gr unt
  • 100 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie de telina
  • 1 buc ghimbir razuit ,
  • 4 linguri sos soia
  • 1pahar vin alb
  • patrunjel verde
  • praz verde
  • piper
  • 500 gr fusili tricolori [ paste spiralate in trei culori , adica simple , cu rosii cu spanac ]

Mod de preparare

1. telina se curata se spala , se taie fasii impreuna cu ardeiul, se prajesc usor in ulei de masline .

2. se adauga usturoiul , ghimbirul , sosul de soia , fructele de mare , scoicile si surimii taiat  bucati mai mici . se stinge cu un pahar de vin ,.

3. dupa 2-3 min. se pune si untul piperul si verdeata .

4. se servesc calde deasupra pastelor fierte dupa instructiunile de pe pachet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu fusili tricolori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Creveti cu vin alb si usturoi

Postat de rocsi_1612

Creveti cu vin alb si usturoi

Spalati crevetii, ii puneti intr-un bol pe niste servetele. Curatati usturoiul, il taiati felii. Puneti o tigaie pe foc, focul sa fie potrivit, adaugati untul si usturoiul. Cand untul s-a...

Citeste continuarea

Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher

Postat de AlexTeacher

Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher

Puneti o oala cu apa si 1 lingurita de sare pe foc. In momentul in care clocoteste adaugati homarul proaspat, viu (da, stiu, e dureros, dar ce sa faci...) si puneti capacul; Lasati-l acolo...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2010, 13:29
nu sant cu frcutele de mare dar arata grozav .felicitari si pun si furculite ca asa le sta mai bine
la 30.04.2010, 13:56
multumesc Nadina

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking