Fructe de mare

Calamari prajiti in aluat de bere

Postat de cristeena20

Calamarii se pun in sare, piper alb, 1 lamaie stoarsa si usturoi pisat cateva ore la frigider. Facem un aluat din 3 galbenusuri, faina si bere. Amestecam ff bine cu telul sa nu iasa cocoloase....

Citeste continuarea

Creveti cu sos dulce acrisor

Postat de Cocktail_of_Senses

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si rasuciti-l pana cand se desprinde de coada. Desprindeti picioarele de dedesubt, apoi desprindeti...

Citeste continuarea

Creveti in aluat

Postat de nadea68

Crevetii se curata si se lasa numai codita. Se spala si se lasa la scurs. Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar....

Citeste continuarea

Fructe de mare cu paste de orez

Postat de Bunica

Pastele se pun la fiert in apa cu sare timp de 5-7 minute dupa ce dau  in clocot. Punem pastele in strecuratoare si le lasam la scurs. Uleiul se pune la incins.In tigaia cu ulei se...

Citeste continuarea

Midii cu paste si ciuperci

Postat de papabundetot

Intr-o craticioara am pus putin ulei,apoi am adaugat usturoiul taiat marunt,am pus apoi midiile spalate si scurse bine de apa,zeama de lamaie,am amestecat putin,apoi am adaugat si vinul,am pus un...

Citeste continuarea

Scoici cu paste umplute

Postat de mihaelar63

Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj. Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste . Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit....

Citeste continuarea

Budinca de peste cu cartofi dulci

Postat de papabundetot

Am spalat curatat si uscat pestele,si pentru ca desi era file,avea destule oase mari pe care eu nu am reusit sa le scot,am decis sa rumenesc un pic pestele in unt,pentru a-i inmuia putin carnea si...

Citeste continuarea

Fructe de mare

Postat de fr3ya20

Spalam bine fructele de mare in apa rece,dam prin pesmet si le punem in tigaia cu ulei. Lasam sa se evapore apa lasata si le scoatem pe un prosop de hartie,sa absoarba uleiul. Pofta buna!

Citeste continuarea

Paste cu creveti in sos de rosii

Postat de gatiticuspor

Spalati crevetii si crestati usor pe toata suprafata exterioara apoi punetii la prajit in putin ulei. Cand acestia devin rozalii adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt, potriviti de sare si...

Citeste continuarea

Tăieței chinezești cu scoici și cremă din semințe de dovleac

Postat de CulinaryRainbow

Într-o cratiță am fiert 500 ml de apă. Am oprit focul și am adăugat tăiețeii în apa clocotită. I-am scos după 4 minute. Scoicile, rondelele de praz și chimenul negru le-am...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking