Scoici , surimi cu legume si orez
Postat de mihaelar63
![](/uploads/modules/news/46995/300x200_scoici-surimi-cu-legume-si-orez-233389.jpg)
Fierbeti orezul simplu in apa cu sare Scoicile se decongeleaza . Bastonasele de surimi se taie in 3-4 pe diagonala. Legumele se curata si se spala . Mai intai...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Fierbeti orezul simplu in apa cu sare Scoicile se decongeleaza . Bastonasele de surimi se taie in 3-4 pe diagonala. Legumele se curata si se spala . Mai intai...
Citeste continuareaPostat de JamilaCuisine
Intr-o tigaie incapatoare puneti uleiul la incins, adaugati bucatile de piept de pui si calti-le pana ce puiul se albeste. Scoateti puiul si puneti calamarul la calit. Lasati-l pe foc 5-7 minute...
Citeste continuareaPostat de epurasha2bb
Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Midiile se curăță de "barbă" şi se perie fiecare cochilie pentru a îndepărta murdăriile, etapă foarte importantă pentru că midiile se gătesc întregi. Cele sparte...
Citeste continuareaPostat de doralinda72
Curatam crevetii de carapace si cap, dar lasam cozile. Cu ajutorul cutitului, crestati pe mijloc in spate pana ajungeti la codite si crestati si coditele putin ptr ca prin fierbere, va lua forma...
Citeste continuareaPostat de Alina26
Spalam creveti si ii curatam.Dupa ce i-ati curatat,cu un cutit taiati pe spate si scoateti "dunga" aia neagra,pentru ca e amara.Dupa ce ati terminat de curatat,puneti crevetii intr-un...
Citeste continuareaPostat de elucubratiiculinare
Călim ceapa, țelina, ardeiul iute și usturoiul (toate tocate mărunt) la foc mare, amestecând din când în când pentru ~ 5 minute. Adaugăm roșiile, vinul, anșoa...
Citeste continuareaPostat de Sim0naWorld
Midiile le-am spalat bine in mai multe ape, pentru a elimina toate impuritatile. Intr-o cratita sau tuci incapator am pus uleiul de masline si untul. Cand untul s-a topit am adaugat vinul, iar...
Citeste continuareaPostat de ianculubita
Batem bine ouale cu faina si drojdia, adaugam branza rasa, ulei, lapte iar la urma surimi taiat marunt; rasturnam in forma cu hartie de copt si lasam la foc mic aproape 1h; dupa ce s-a racit se...
Citeste continuareaPostat de Retetegg
Am decongelat crevetii in apa rece si i-am lasat la scurs. Am taiat ardeiul si ceapa si le-am pus in tigaie cu 1 lingura de ulei de masline. Le-am sotat cateva minute apoi am pus...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|