Fructe de mare

Scoici , surimi cu legume si orez

Postat de mihaelar63

  Fierbeti orezul simplu in apa cu sare   Scoicile se decongeleaza . Bastonasele de surimi se taie in 3-4 pe diagonala.   Legumele se curata si se spala .   Mai intai...

Citeste continuarea

Paella cu fructe de mare (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Intr-o tigaie incapatoare puneti uleiul la incins, adaugati bucatile de piept de pui si calti-le pana ce puiul se albeste. Scoateti puiul si puneti calamarul la calit. Lasati-l pe foc 5-7 minute...

Citeste continuarea

Scoici cu vin alb si usturoi

Postat de epurasha2bb

Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie  si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga...

Citeste continuarea

Midii în stil luxemburghez

Postat de Satisfyyourcravings

Midiile se curăță de "barbă" şi se perie fiecare cochilie pentru a îndepărta murdăriile, etapă foarte importantă pentru că midiile se gătesc întregi. Cele sparte...

Citeste continuarea

Arc de creveti cu orez basmati

Postat de doralinda72

Curatam crevetii de carapace si cap, dar lasam cozile. Cu ajutorul cutitului, crestati pe mijloc in spate pana ajungeti la codite si crestati si coditele putin ptr ca prin fierbere, va lua forma...

Citeste continuarea

Creveti Prajiti

Postat de Alina26

Spalam creveti si ii curatam.Dupa ce i-ati curatat,cu un cutit taiati pe spate si scoateti "dunga" aia neagra,pentru ca e amara.Dupa ce ati terminat de curatat,puneti crevetii intr-un...

Citeste continuarea

Creveți provensali

Postat de elucubratiiculinare

Călim ceapa, țelina, ardeiul iute și usturoiul (toate tocate mărunt) la foc mare, amestecând din când în când pentru ~ 5 minute. Adaugăm roșiile, vinul, anșoa...

Citeste continuarea

Midii in sos de vin

Postat de Sim0naWorld

Midiile le-am spalat bine in mai multe ape, pentru a elimina toate impuritatile. Intr-o cratita sau tuci incapator am pus uleiul de masline si untul. Cand untul s-a topit am adaugat vinul, iar...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu surimi

Postat de ianculubita

Batem bine ouale cu faina si drojdia, adaugam branza rasa, ulei, lapte iar la urma surimi taiat marunt; rasturnam in forma cu hartie de copt si lasam la foc mic aproape 1h; dupa ce s-a racit se...

Citeste continuarea

Creveti cu portocale

Postat de Retetegg

Am decongelat crevetii in apa rece si i-am lasat la scurs.   Am taiat ardeiul si ceapa si le-am pus in tigaie cu 1 lingura de ulei de masline. Le-am sotat cateva minute apoi am pus...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking